Presztízs lakások épülnek a diplomata-negyedben

Budapest diplomata-negyedében, az Andrássy út mellett 38 lakás épül a Benczúr11 projekt keretében. 24 órás recepció, 2 szintes teremgarázs, parkosított díszkert is szolgálja majd a kényelmet, és növeli a lakások értékét. A Pannónia Nyugdíjpénztár fejlesztésében épülő ingatlanok akár 7-8 százalékos éves hozamot is nyújthatnak a lakástulajdonosoknak.

Három épületben összesen 38 lakás keresi új tulajdonosát a belváros diplomata-negyedében, az Andrássy út mellett, a Kodály körönd szomszédságában. A projekt várható átadási ideje 2019 negyedik negyedéve. A lakások alapterülete 34 és 150 négyzetméter közötti, változatos alaprajzi elrendezéssel, 1-4 hálószobával. Az épületek szépen parkosított díszkertet fognak majd közre, de lesz 2 szintes teremgarázs, 24 órás recepció is.

A beruházó a Pannónia Nyugdíjpénztár, a lakásokat igény esetén a GPM Kft. üzemelteti rövid, illetve hosszú távú bérbeadással. Az ingatlanok akár 7-8 százalékos éves hozamot is biztosíthatnak a tulajdonosoknak.  Az otthonokban a lakók kényelmét a legkorszerűbb műszaki megoldások biztosítják majd. Ezek közé tartozik például a hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés is. A komplexum Benczúr utcai patinás homlokzatú épületszárnya a beruházást önerőből megvalósító Pannónia Nyugdíjpénztár székházának ad majd otthont. A Pénztár szintén az épületbe költözik, ez az egyik garancia arra, hogy a projekt biztonságosan megvalósul.

A legfelső szinteken lenyűgöző panorámájú belső kétszintes duplexeket alakítanak ki, amelyeket a garázsszintről induló saját lifttel lehet megközelíteni. A másik két udvari, íves homlokzatú, modern épületszárnyban hatalmas üvegfelületű, egyedi tervezésű, világos, modern otthonok épülnek, szintén pazar kilátással – például a Gellérthegyre.

Ami a fizetési konstrukciót illeti, több részletben való törlesztésre is van lehetőség. Az építkezés már megkezdődött, jelenleg a -2. pinceszint befejezése zajlik, hamarosan pedig a talajszint fölé emelkednek az épületek.

A presztízs környezet és a kiemelkedő minőség garantálja, hogy a befektetés a vásárlók számára hosszantartó, értékálló lesz – akár saját otthonra vágyik valaki, akár félretett pénzét kamatoztatná ingatlanvásárlás útján.

Ajánlott cikkek