Miért a GPM?

Befektetésen gondolkozik, netán gondjai vannak a kivitelezéssel, vagy egyszerűen csak belefáradt az ingatlan üzemeltetésével kapcsolatos teendőkbe?

Mi tudjuk a megoldást!

A GPM Kft. Munkatársaival, több mint 20 éves tapasztalattal, teljes körűen átvállaljuk Öntől az ingatlanokkal kapcsolatban felmerülő feladatokat.
Legyen az tervezés, értékesítés, marketing, kivitelezés, üzemeltetés, vagy mindez egyben!
Komplex gondolkodás mentén végigvisszük a projektet az elejétől a végéig, miközben a megbízóval folyamatos párbeszédet folytatunk.
Meggyőződésünk, hogy a siker az alapos előkészítésben rejlik, amit követhet a munkák megfelelő összehangolása. A szükséges piaci szereplők bevonásával pedig hatékonyan és eredményesen tudunk eljutni a célig.

Az elmúlt években az ingatlanszakma minden szegmensében tevékenykedtünk már, legyen az iroda, lakás, ipari ingatlan, szálloda, kórház, vagy olyan speciális építmény, mint egy automata parkolóház. A széles spektrumú működésünk széleskörű kapcsolatrendszer kiépítését is megkövetelte, mellyel nagyban sikerült növelni hatékonyságunkat.

Mivel munkáink során álltunk már a beruházói és a kivitelezői oldalon is, így képesek vagyunk az együttgondolkodásra. Megértjük mindkét fél elvárásait és tudjuk, hogy hol keressük a válaszokat az ingatlannal kapcsolatban felmerülő kérdésekre.

Legnagyobb ügyfelünk a Pannónia Nyugdíjpénztár, aki részére több mint 10 éve látjuk el a kizárólagos ingatlan portfoliókezelési tevékenységet.
Jelenleg a Pénztár 15 különböző ingatlanát kezeljük.

Legyen Ön is a partnerünk!
Keressen minket bizalommal, hogy mielőbb levehessük az Ön válláról is az ingatlannal kapcsolatban felmerülő gondokat!

Ajánlott cikkek