Gerőfi Petra belsőépítész - Design Coaching

„A GPM-mel szerencsém volt az elmúlt évek során több kivitelezési munkában is együtt dolgozni.
A Rájuk bízott feladatot mindig a legmagasabb szakmai színvonalon, a legnagyobb gondossággal látják el, miközben folyamatos kommunikációt folytatnak a megrendelővel, szakmai partnereikkel.

Hiszem, hogy sikerük titka a strukturált gondolkodásmódban, a hosszú évek óta együtt dolgozó, szakmailag felkészült csapatukban és a műszaki változásokra és trendek alakulására mindig nyitott gondolkodásukban rejlik.

Várom a következő közös munkát Velük.”

velemeny1

Rana Dyberg - Sales Manager Compnode AB

„Our firm always consults with GPM if we have any questions about property investments in Hungary. Their high level of professional experience in matters of real estate industry guarantees me, that we receive reliable and complete information with high professional competence.”

Nagy Attila - ügyvezető - tanácsadás

„Minden esetben, ha ingatlan befektetéssel üzemeltetéssel, vásárlással kapcsolatban kérdésem merül fel, a GPM Kft.-től kérek tanácsot. Piacismeretük, az ingatlanszakma minden szegmensében megszerzett sokéves tapasztalatuk, kiterjedt kapcsolatrendszerük garancia számomra, hogy hasznos információkkal látnak el.”

Kuzma Attila belvárosi lakástulajdonos - airbnb

„Belvárosi lakásomat üzemeltetetem a GPM Kft.-n keresztül. Csapatukkal maximálisan elégedett vagyok. A folyamatos precíz és korrekt munkavégzésüknek hála nyugodtan hátradőlhetek, mert lakásomat jó gazda módjára üzemeltetik.”

Pellei József Pannónia Nyugdíjpénztár ügyvezető - vagyonkezelés

„Több, mint 10 éve együttműködő partnerünk a GPM a Pannónia Nyugdíjpénztárban megtakarító ügyfelek ingatlan befektetéseinek kezelésében és az abban elért sikereinkben. A klasszikus ingatlan üzemeltetés napi szintű feladatai mellett magas szintű üzleti tanácsadással, tervezéssel és kontrolling elemzéssel segítik a Pannóniát az ingatlan befektetés hozamának optimalizálásban. A projekt menedzsment területén is sikeres együttműködést valósítottunk meg, így a Pannónia által finanszírozott Benczúr utcai lakó és iroda projekt feladatait is a legmagasabb szakmai kompetenciával látja el a GPM. Megelégedésünkre szolgál, hogy a GPM-nél egy olyan csapattal tudunk együttműködni, akik a rábízott feladatot mindig magas szintű szakmai hozzáértéssel az elvárt határidőre teljesítik.”