Professzionális felújítás A-Z-ig!

Vállalkozásunk teljes körű, minőségi kivitelezési szolgáltatást biztosít. Kiváló képzettségű szakembergárdánk átfogó szakmai ismerettel és gyakorlattal rendelkezik, annak érdekében, hogy a felújítási munkákat zökkenőmentesen, Ügyfeleink elégedettségére végezhessük.

TÖBB MINT 10 ÉVES SZAKÉRTELEM, MEGBÍZHATÓSÁG, PRECIZITÁS. PROFESSZIONÁLIS FELÚJÍTÁS A-Z-IG.
Lakás és családi ház felújításOtthon teremtés

Ez élete eddigi legnagyobb beruházása? Jól jönne szakértői segítség lakása vagy háza felújításában? Jelentős költséget, időt takaríthat meg és felesleges idegeskedéstől óvhatja meg magát!

Bízza ránk a lakásfelújítást!

Széles körű referenciával rendelkező szakmai csapatunk precízen, szépen, határidőre dolgozik. Munkáink során maximálisan figyelembe vesszük a megrendelő igényeit, szem előtt tartva a lakás adottságait, a kívánt funkciókat és a tervezésnél az ergonómiai szempontokat. Önnek nem kell felkutatnia a festőket, a burkolókat vagy a villanyszerelőket. Vállalkozásunk a lakásfelújítások alatt felmerülő sokrétű és számos esetben rendkívüli kihívásoknak is eleget tud tenni, hiszen minden szükséges szakemberrel rendelkezik.

Épület felújítás

Előfordulhat, hogy helytelen kivitelezésből, tervezési hibából, esetleg kedvezőtlen talajviszonyok miatt az épületen hibák mutatkoznak. Ezek felderítését, a hiba megszűntetésére vonatkozó műszaki terv elkészítését bízza ránk, így biztosított a legegyszerűbb, leghatékonyabb eljárás megvalósítása. Kész tervei megvalósítását is vállaljuk, kérjen díjmentes ajánlatot már ma!

Iroda felújítás

Új irodaházba költözik, de az Ön cégére vár a belső kialakítás? A GPM ebben is segít! Igényeinek megfelelően kialakítjuk új irodáját. Fontos, hogy ne csak otthonában, hanem a munkahelyén is jól érezze magát, hiszen a produktív munkavégzéshez a környezet is nagyban hozzájárulhat.

Vállaljuk elavult irodaházak átalakítását a mai modern elvárásoknak megfelelően, valamint külső – belső renoválását. Az irodák felújítása során az elvárt műszaki igények teljesítése mellett, a funkcionalitást és kényelmet szem előtt tartva berendezzük irodáját a legapróbb részleteket is beleértve.