A menedzsment bemutatása

gpm(52of61)

CSUHAY ATTILA ÜGYVEZETŐ

Marketing és ipari management szakon végzett az Ort magániskolában.Kezdetben a lakossági bankszektorban dolgozott a Budapest Bank és ING Bankban, mint bankkártya termék manager, majd mind üzletfejlesztési projekt manager.A jobline.hu – mely mind a mai napig a vezető internetes állásközvetítő site Magyarországon – sikeres kialakítás és piaci bevezetése után tért át az ingatlanszektorra.2000-ben már saját ingatlanfejlesztéseket vezetett, majd csatlakozott az akkori Biggeorge’s –hoz, hogy mint projektvezető kialakítsa és felépítse az Otthon Centrumot, mint ingatlanközvetítő franchise hálózatot. Az Otthon Centrum dinamikus fejlődésének köszönhetően a hazai piac vezetőjévé vált és 8 alkalommal elnyerte Az Év Ingatlanforgalmazó cége Magyarországon címet.A rendszer sikeres elindítása utána a belvárosi – 5., 6. és 7. kerület – Otthon Centrum irodák tulajdonosa lett.2004-ben megalapította a GPM Kft.-t, mely a kezdetektől nagyszámú és sikeres projekt teljeskörű lebonyolítását végezte és végzi folyamatosan ügyfelei megelégedettségére.Innovatív tevékenységének elismeréseként 2006-ban a Master Card „Év Bankja” választás zsűri állandó tagja lett.

gpmadri(1of4)

KOLTAI ADRIENN INGATLAN PORTFOLIÓ-KEZELÉSI VEZETŐ

Koltai Adrienn pénzügy és bank szakon végzett 2000-ben a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján. Ezután a Műszaki egyetem postgraduális Master Of Science in real estates (RICS) képzés kiváló minősítését szerezte meg.Szakmai tapasztalatait a belga befektetői háttérrel rendelkező IBENS Kft.-nél kezdte meg, egy 56 lakásos lakóprojekt értékesítési és marketinges kollégájaként, ahol minden lakást még a kivitelezés megkezdése előtt sikeresen értékesített.Két gyermek érkezését követő rövidebb szünet után a GPM -nél folytatta szakmai karrierjét, ahol először szintén a marketing terület vezetéséért felelt, majd 2014-től a cég tulajdonostársaként cégvezetővé avanzsált.Legnagyobb szakmai eredménye a 2021-ben építőipari nívódíjat nyert Benczúr utca 11. szám alatti lakó és iroda vegyes funkciójú beruházás, melyben az ingatlanfejlesztés projekt menedzsment feladatainak ellátásáért felelt.

gpm(59of61)

PÁLFFY GERGELY MŰSZAKI VEZETŐ

Felsőfokú tanulmányait az Ybl Miklós műszaki karon folytatta, kivitelező építész szakirányon.Több mint 10 éve dolgozik az építőipar különböző területein.Részt vett a Noah House projekt szerelt homlokzatának megvalósításában 2017-ben.A Kiskunmajsai Bölcsőde pályázaton 3.helyezést ért el a tervező csapatával 2018-ban.A Budapart Otthonok 110 lakásos, C épületének  kivitelezésén, helyszíni művezetett jelentős fitout munkafolyamatokat. Ez az épület elnyerte a CRE Awardson a legjobb lakóingatlan fejlesztése címet 2020-ban. Ebben a projektben a legnagyobb kihívást az jelentette, hogy két lakótorony tetején úgy kellett levezényelni 15 lakás kivitelezését, hogy közben már laktak az épületben, azaz különös figyelemmel kellett lenni arra, hogy a már ott lakók érdekei ne sérüljenek.Különösen büszke a Klebelsberg kúria műemléki felújítási munkájára, ahol az épület famunkáinak és a svájci terasz felújítási munkáinak egyedisége különös szakértelmet és odafigyelést igényelt a kivitelezés teljes hosszán.A GPM csapatában lakó, iroda, vagy igény szerint ipari és speciális funkciójú ingatlanok kivitelezésének előkészítéséért és koordinálásáért felel.

 

Ajánlott cikkek