Zsálya Utca

7 lakásos társasház
Fejlesztés, értékesítéssítés

A megépült társasház a XIV. kerület egyik legkellemesebb részén, az Örs vezér tértől gyalog 8 percre, a Vezér és Fogarasi út közelében helyezkedik el. A társasház egy igen kellemes családi házas utcában található, biztosítva a kellemes és csöndes otthon környezetét.

A telek adottságait kihasználva optimális tájolás szerint sikerült elhelyezni a 9 lakásos épületet, különös figyelmet fordítva arra, hogy a lakások minden funkcionális vonatkozásban megfeleljenek a Vásárlók igényeinek, illetve minél kényelmesebbek legyenek.

A társasház magasföldszintjén, az első emeleten és a tetőtérben 3-3-3 lakás található. A telek igen kedvező fekvése révén a lakások nappali helyiségei – nappali, konyha és terasz – déli, illetve nyugati tájolásúak, míg az éjszakai helyiségek keletiek.

[vcfastgallery columns=”3″ fg_type=”fotorama” size=”fg-masonry” fg_over_image=”fg_over_image_off” fg_lazyload=”on” fg_main_color=”#fc615d” fg_secondary_color=”#ffffff” fg_autoplay=”false” fg_navposition=”top” fg_transition=”crossfade” fg_fit=”contain” fg_active_custom_responsive=”active_custom_responsive” images=”20063,20064,20065,20066″]