Zalán Utca 79

8 lakásos társasház
Fejlesztés értékesítés

A megépült társasház a XIV. kerület egyik legkellemesebb részén, az Örs vezérhez igen közel a Rákos patak közvetlen közelében található. A társasház egy igen kellemes családi házas utcában található, biztosítva a kellemes és csöndes otthon környezetét.

A környék mind a BKV járműveivel, mind gépkocsival kiválóan megközelíthető. Valamennyi fontos közintézmény (óvoda, iskola, posta, gyógyszertár, orvos), illetve bevásárlási (piac, közért, Árkád és Sugár Üzletházak) és sportolási lehetőségek megtalálhatók a lakóház közelében.

A telek adottságait kihasználva optimális tájolás szerint sikerült elhelyezni a 8 lakásos épületet, különös figyelmet fordítva arra, hogy a lakások minden funkcionális vonatkozásban megfeleljenek a Vásárlók igényeinek, illetve minél kényelmesebbek legyenek.

A társasházban magasföldszintjén és az első emeleten 3;-3, míg a tetőtérben 2 lakás található. A telek igen kedvező fekvése révén a lakások nappali helyiségei – nappali, konyha és terasz — déli, illetve nyugati tájolásúak, míg az éjszakai helyiségek keletiek.

A lakások végleges belső kialakítása rugalmasan, az egyedi igényeknek megfelelően történt, így minden Vevőnk saját elvárásainak megfelelő otthont alakíthatott ki segítségünkkel.

[vcfastgallery columns=”3″ fg_type=”fotorama” size=”fg-masonry” fg_over_image=”fg_over_image_off” fg_lazyload=”on” fg_main_color=”#fc615d” fg_secondary_color=”#ffffff” fg_autoplay=”false” fg_navposition=”top” fg_transition=”crossfade” fg_fit=”contain” fg_active_custom_responsive=”active_custom_responsive” images=”20058,20059,20060,20061″]