Tevékenységeink

Project Management

Teljes körű projekt menedzsment szolgáltatás a projekt előkészítésétől a projekt utókezeléséig.

Ingatlan vagyonkezelés

Az ingatlanok teljes spektrumát lefedő ingatlan vagyonkezelői tevékenység ellátása.

Felújítás, kivitelezés

Teljes körű, minőségi, professzionális kivitelezési és felújítási szolgáltatás nyújtása minden ingatlantípusra.

Üzemeltetés

Az ingatlanok teljes skáláját lefedve komplex üzemeltetési feladatok ellátása.

Szakértői tanácsadás

Az ingatlanszakmához kapcsolódó teljes körű szakértői tevékenység ellátása.

Bérbeadás menedzsment

Rövid-, és hosszútávú lakás bérbeadás üzemeltetési feladatok ellátása.

Aktuális munkáink

Célunk, hogy intézményi és szakmai befektetők részére professzionális, teljes körű ingatlanfejlesztési projekt management szolgáltatást nyújtsunk.

Tekintse meg referenciáinkat!
1990 óta

PROFESSZIONÁLIS PROJEKT MENEDZSMENT A-TÓL Z-IG.

Társaságunk részt vesz az ingatlanok megvásárlásával és hasznosíthatóságával kapcsolatos stratégiai döntések meghozatalában és azok teljes körű lebonyolításában. Hozzáadott értékként kínáljuk helyismeretünket, kapcsolatrendszerünket és széles szakmai tapasztalatainkat.

Helyszínválasztás   /   Tervezés   /   Kivitelezés   /   Marketing  /  Értékesítési feladatok megszervezésében az ingatlanszakma legismertebb szakértői segítenek.
154Sikeres Project
25310Elégedett ügyfél
23Üzemeltetett ingatlan
5622Eladott lakás

Rólunk mondták

„Our firm always consults with GPM if we have any questions about property investments in Hungary.
Their high level of professional experience in matters of real estate industry guarantees me, that we receive reliable and complete information with high professional competence.”

Rana Dyberg - Sales Manager Compnode AB

„Több, mint 10 éve együttműködő partnerünk a GPM a Pannónia Nyugdíjpénztárban megtakarító ügyfelek ingatlan befektetéseinek kezelésében és az abban elért sikereinkben. A klasszikus ingatlan üzemeltetés napi szintű feladatai mellett magas szintű üzleti tanácsadással, tervezéssel és kontrolling elemzéssel segítik a Pannóniát az ingatlan befektetés hozamának optimalizálásban. A projekt menedzsment területén is sikeres együttműködést valósítottunk meg, így a Pannónia által finanszírozott Benczúr utcai lakó és iroda projekt feladatait is a legmagasabb szakmai kompetenciával látja el a GPM. Megelégedésünkre szolgál, hogy a GPM-nél egy olyan csapattal tudunk együttműködni, akik a rábízott feladatot mindig magas szintű szakmai hozzáértéssel az elvárt határidőre teljesítik.”

Pellei József Pannónia Nyugdíjpénztár ügyvezető - vagyonkezelés

„A GPM-mel szerencsém volt az elmúlt évek során több kivitelezési munkában is együtt dolgozni.
A Rájuk bízott feladatot mindig a legmagasabb szakmai színvonalon, a legnagyobb gondossággal látják el, miközben folyamatos kommunikációt folytatnak a megrendelővel, szakmai partnereikkel.
Hiszem, hogy sikerük titka a strukturált gondolkodásmódban, a hosszú évek óta együtt dolgozó, szakmailag felkészült csapatukban és a műszaki változásokra és trendek alakulására mindig nyitott gondolkodásukban rejlik.
Várom a következő közös munkát Velük.”

Gerőfi Petra belsőépítész - Design Coaching

„Belvárosi lakásomat üzemeltetetem a GPM Kft.-n keresztül. Csapatukkal maximálisan elégedett vagyok. A folyamatos precíz és korrekt munkavégzésüknek hála nyugodtan hátradőlhetek, mert lakásomat jó gazda módjára üzemeltetik.”

Kuzma Attila belvárosi lakástulajdonos - airbnb

„Minden esetben, ha ingatlan befektetéssel üzemeltetéssel, vásárlással kapcsolatban kérdésem merül fel, a GPM Kft.-től kérek tanácsot. Piacismeretük, az ingatlanszakma minden szegmensében megszerzett sokéves tapasztalatuk, kiterjedt kapcsolatrendszerük garancia számomra, hogy hasznos információkkal látnak el.”

Nagy Attila - ügyvezető - tanácsadás
SZAKMAI PARTNEREINK
Kérjen egyedi árajánlatot.
Ajánlatkérés