Nívódíjat nyert a Benczúr11 projektünk!

A 2020-ban indított és évről-évre megrendezésre kerülő Építőipari Nívódíj pályázaton, a „többlakásos lakóépület” kategóriában Nívódíjat nyert a Benczúr11 projektünk, a B11 lakó és irodaház.

A bíráló bizottság, az Építőipari Mesterdíj Alapítvány Kuratóriuma (ÉMA) az építőiparban meghatározó alapító és csatlakozó szervezetekből áll, így különösen büszkék vagyunk arra, hogy e rangos megmérettetésen értékelték a Benczúr 11 épületet, mely legfőbb partnerünknek a Pannónia Nyugdíjpénztárnak is otthont ad.

A zsűri figyelembe vette az építmény általános építészeti-műszaki értékelését, a kivitelezés műszaki–technikai színvonalát, szakszerűségét, a beruházás gazdaságosságát, üzemeltethetőségét, valamint a létesítményt létrehozók – különösen a beruházók, a tervezők és kivitelezők közötti – együttműködést.

A projekt lehetővé tette, hogy korszerű megoldások alkalmazása mellett, visszaállítsuk egy csodálatos műemlék épület régi pompáját. A lakóépület kedvező elhelyezése értékes épületegyüttes létrejöttét eredményezte.

Tekintse meg a 6.oldalon: https://www.vd.hu/forro-drot-2022-januar-februar


Ajánlott cikkek