Gyógyfű Utca

Fejlesztés típusa: budai luxus társasház
Elhelyezkedés: Budapest, XII. kerület, Gyógyfű utca 25.
Tervező: Hajnal Zsolt
Értékesítő: Otthon Centrum
Beépített terület: 2000 nm
Lakások száma: 15 db
Beruházás volumene: 1 milliárd Ft

A 3859 nm-es telek a 12. kerületben a Kis-Svábhegy lábánál a Városmajor utca felett, Budapest egyik legpatinásabb részén helyezkedik le.

A jelenleg beépítetlen telekre, 15 lakásos luxus társasház építését tervezzük. Az előzetes tervek alapján 3 db 5 lakásos, megközelítőleg összesen 2 000 nm nettó területet jelentő luxus társasházi épület alakítható ki.

A földszinten és az emeleten 2-2 lakás, míg a tetőtérben 1 lakás kerül kialakításra mindegyik különálló épületben. A földszinti lakások közvetlen kertkapcsolatosak lesznek, míg a tetőréti lakásokhoz hatalmas teraszt biztosítunk.

A három épület alatt egybefüggő teremgarázs lenne, mely az előzetes tervek alapján 34 gépkocsi befogadására lesz alkalmas. Ezen túl lehetőség van közösségi helyiségek kialakítására is, mely akár sauna és fitnesz terem is lehet.

[vcfastgallery columns=”3″ fg_type=”fotorama” size=”fg-masonry” fg_over_image=”fg_over_image_off” fg_lazyload=”on” fg_main_color=”#fc615d” fg_secondary_color=”#ffffff” fg_autoplay=”false” fg_navposition=”top” fg_transition=”crossfade” fg_fit=”contain” fg_active_custom_responsive=”active_custom_responsive” images=”19856,19857,19858,19859″]