Gan Menachem Óvoda

KEOP pályázat – KEOP 5.3.0/A/09-2010-0093 számú épületenergetikai hatékonyság javítására irányuló pályázat project management feladatainak komplett ellátása.

Emih Gan Menachem óvoda épületének épületenergetikai felújítása című, KEOP 5.3.0/A/09-2010-0093 számú pályázat során– az Új Széchenyi Terv keretében.

A beruházás során komplex módon kerül javításra a régi épület energetikai hatékonysága. A beruházás magába foglalja az épület homlokzati hőszigetelését, a nyílászárók cseréjét, valamint a fűtés és a használati melegvíz ellátó rendszer korszerűsítését. A felújításnak köszönhetően nemcsak az óvoda üzemeltetője és tulajdonosa, de az óvodát „használó” gyermekek és nevelőik is komfortosabb környezetben tölthetik mindennapjaikat. A beruházással az épület nemcsak a funkcionalitás, de az esztétika és komfortosság szempontjait is szem előtt tartva jelentős értéknövekedésre tehet szert.

[vcfastgallery columns=”3″ fg_type=”fotorama” size=”fg-masonry” fg_over_image=”fg_over_image_off” fg_lazyload=”on” fg_main_color=”#fc615d” fg_secondary_color=”#ffffff” fg_autoplay=”false” fg_navposition=”top” fg_transition=”crossfade” fg_fit=”contain” fg_active_custom_responsive=”active_custom_responsive” images=”19832,19833,19834″]