Budapest, Benczúr Utca Iroda Üzemeltetés

Fejlesztés típusa: belvárosi luxus apartman
Elhelyezkedés: Budapest, VI. kerület, Benczúr utca 11.
Megvalósulás:
Tervező: Reimholz Péter
Értékesítő: Otthon Centrum
Beépített terület: 2500 nm
Lakások száma: várhatóan 10 db
Beruházás volumene: 1,2 milliárd Ft

A 6. kerületben a Kodály Köröndhöz közel, az Osztrák illetve Kínai Nagykövetség közvetlen szomszédságában található az ingatlan, melyen jelenleg 2919 nm-es vegyes – lakás és iroda – funkciójú épületet található.

Az épület 70%-át vásárolta meg partnerünk, akinek megbízásából, luxus igényeket kielégítő belvárosi apartmanokat alakítunk ki. Az átépítés terveit a szakma egyik legelismertebb tervezője készíti, így garantálva a legmagasabb színvonalat.

A nyugat-európai trendek alapján a belvárosi, magas minőséget nyújtó lakóingatlanokra a központi elhelyezkedés és a teljes infrastruktúra közelsége kényelmesebb életvitelt nyújt a beköltözök és az itt dolgozók számára.

Ezt a koncepciót igyekszünk megvalósítani a diplomata negyedben található klasszicista épületben.

[vcfastgallery columns=”3″ fg_type=”fotorama” size=”fg-masonry” fg_over_image=”fg_over_image_off” fg_lazyload=”on” fg_main_color=”#fc615d” fg_secondary_color=”#ffffff” fg_autoplay=”false” fg_navposition=”top” fg_transition=”crossfade” fg_fit=”contain” fg_active_custom_responsive=”active_custom_responsive” images=”19794,19795,19796,19797,19798,19799,19800″]