A GPM irodája újjászületett: fedezze fel a mi kedvenc megoldásainkat!

Az elmúlt egy évben nem csak ügyfeleink, partnereink ingatlanjain dolgoztunk sikerrel, de saját irodánk modernizálására, ráncfelvarrására is időt szakítottunk. A célunk világosabb terek, kényelmesebb munkakörnyezet megteremtése volt kollégáink számára. Az alábbiakban megismerheti, hogy szakmabeliként milyen döntéseket hoztunk saját életterünk, irodánk felújítása során!

Ingatlanfejlesztési projekt management szolgáltatásunk, valamint kivitelezési és felújítási szolgáltatásunk kapcsán pontosan tudjuk, milyen rohamos változásokon megy keresztül az építőipar.

Ezekkel a változásokkal folyamatosan lépést tartunk és kutatjuk a legmodernebb megoldásokat annak érdekében, hogy ügyfeleink a lehető legnagyobb elégedettséggel vehessék birtokba megújult irodájukat, vagy éppen lakóházukat, más típusú ingatlanjukat.

Fontosnak tartjuk ugyanakkor, hogy saját kollégáink is támogató munkakörnyezetben dolgozhassanak – hiszen tudjuk, hogy a kreatív munkához, a pontossághoz és a produktivitáshoz is elengedhetetlen ez a feltétel. Ennek kapcsán döntöttünk úgy, hogy eljött az idő saját irodánk felújítására is.

Irodafelújításunk célja: egy világosabb, kényelmesebb és csendesebb munkakörnyezet kialakítása

A legmodernebb építőipari megoldásokat szem előtt tartva döntöttünk úgy, hogy irodánk felújítása során a hagyományos gipszkarton falak helyett üvegfal megoldásokat választunk annak érdekében, hogy a munkaállomásokra több természetes fény jusson el amellett, hogy az megfelelő hangszigetelést is biztosítson. Ennek kivitelezéséhez megbízható partnerünket, a SIMO GROUP Kft.t kértük fel.

A beépíthető üveg falrendszerek segítségével modern és letisztult végeredményt érhettünk el amellett, hogy az iroda sokkal világosabb, otthonos hangulatot áraszt. Az irodánkba beépített üvegfalak magas hangszigetelő tulajdonságainak köszönhetően az iroda nem csak esztétikailag lett kényelmesebb, de nyugodt, csendes környezetet is biztosít kollégáink számára.

 

SIMO GROUP Kft.: A GPM Kft. beltéri üvegfal rendszerei és okosfóliával ellátott üvegfalai

 

Felújítás munkaidőben, anélkül hogy az bárkit is zavarna

Egy irodafelújítás során számos kihívással szembesül a megrendelő – jelen esetben mi. Nem csak a rendelkezésre álló lehetőségek közül nehéz olykor megtalálni a mindenki számára megfelelő, és minden igényt kielégítő megoldást, de időt is kell szakítani annak kivitelezésére. Saját projektjeinket pedig értelemszerűen nem szoríthattuk háttérbe a felújítás ideje alatt sem: a munka nem állhatott meg.

Köszönhetően az általunk kiválasztott megoldásnak és partnerünknek, a munka zavartalanul folytatódhatott a kivitelezés közben is: bár az üvegfal rendszerek munkaidőben kerültek beépítésre, ez nem korlátozta kollégáinkat a mindennapi munka elvégzésében!

Kedvenc megoldásunk: okosfóliával ellátott üvegfalak

Ahogy azt fentebb már említettük, a tervezés és felújítás során az egyik legnagyobb kihívás, hogy sokszor akár egymásnak ellentmondó feltételeknek is meg kell felelnie a kiválasztott rendszernek. Ez nálunk sem volt másképpen.

Ragaszkodtunk az elképzeléshez, hogy több fényt és optikailag tágasabb teret szeretnénk megvalósítani a munkaállomások elválasztása mellett, azonban azt sem hagyhattuk figyelmen kívül, hogy bizonyos esetekben a nyugodt munkakörnyezet, a belátásgátlás is fontos szempont egy ilyen irodában. Az ügyfeleinkkel történő tárgyalások nyugalmát is biztosítottuk: a tárgyalót és a vezetői irodát elválasztó, dupla üvegréteggel ellátott üvegfalat okosfóliával kiegészítve rendeltük meg, amely gombnyomásra teljes privát környezetet biztosít azáltal, hogy a fólia elsötétül, tejüveghez hasonló felületet vesz fel.

 

Ön is felújítaná irodáját, vagy akár otthonát? Partnereink ügyvitelét épp olyan odaadással végezzük, mintha sajátunkon dolgoznánk! Kérje személyre szabott ajánlatunkat IDE kattintva, és bízza ránk a projekt managementet.

Ajánlott cikkek