General Project Management

Felújítás, kivitelezés

Professzionális felújítás A-Z-ig!

Több mint 10 éves szakértelem, megbízhatóság, precizitás. Professzionális felújítás A-Z-ig.

Vállalkozásunk teljes körű, minőségi kivitelezési szolgáltatást biztosít. Kiváló képzettségű szakembergárdánk átfogó szakmai ismerettel és gyakorlattal rendelkezik, annak érdekében, hogy a felújítási munkákat zökkenőmentesen, Ügyfeleink elégedettségére végezhessük.

Lakás és családi ház felújítás – otthon teremtés

Ez élete eddigi legnagyobb beruházása? Jól jönne szakértői segítség lakása vagy háza felújításában? Jelentős költséget, időt takaríthat meg és felesleges idegeskedéstől óvhatja meg magát!
about us

Bízza ránk a lakásfelújítást!

 Széles körű referenciával rendelkező szakmai csapatunk precízen, szépen, határidőre dolgozik.  Munkáink során maximálisan figyelembe vesszük a megrendelő igényeit, szem előtt tartva a lakás adottságait, a kívánt funkciókat és a tervezésnél az ergonómiai szempontokat. Önnek nem kell felkutatnia a festőket, a burkolókat vagy a villanyszerelőket. Vállalkozásunk a lakásfelújítások alatt felmerülő sokrétű és számos esetben rendkívüli kihívásoknak is eleget tud tenni, hiszen minden szükséges szakemberrel rendelkezik.

Épület felújítás

épület felújítás 
Előfordulhat, hogy helytelen kivitelezésből, tervezési hibából, esetleg kedvezőtlen talajviszonyok miatt az épületen hibák mutatkoznak. Ezek felderítését, a hiba megszűntetésére vonatkozó műszaki terv elkészítését bízza ránk, így biztosított a legegyszerűbb, leghatékonyabb eljárás megvalósítása. Kész tervei megvalósítását is vállaljuk, kérjen díjmentes ajánlatot már ma!

Iroda felújítás 

 
Új irodaházba költözik, de az Ön cégére vár a belső kialakítás? A GPM ebben is segít!  Igényeinek megfelelően kialakítjuk új irodáját. Fontos, hogy ne csak otthonában, hanem a munkahelyén is jól érezze magát, hiszen a produktív munkavégzéshez a környezet is nagyban hozzájárulhat.
ingatlan vagyonkezelés 
Vállaljuk elavult irodaházak átalakítását a mai modern elvárásoknak megfelelően, valamint külső – belső renoválását. Az irodák felújítása során az elvárt műszaki igények teljesítése mellett, a funkcionalitást és kényelmet szem előtt tartva berendezzük irodáját a legapróbb részleteket is beleértve.  

Elérhetőségeink

  • +36 1 301 0812
  • +36 70 320 6600
  • +36 1 301 0813

 

  • info@gpm.hu
  • www.gpm.hu
  • 1067 Budapest, Podmaniczky utca 33. I.em.10.

Ajánlatkérés

Copyright © 2016 - Minden jog fenntartva!