General Project Management

Céginformáció

General Project Management

 

GPM bemutatása és Küldetés

Ingatlan project management A-tól Z-ig

Célunk, hogy intézményi és szakmai befektetők részére professzionális, teljes körű ingatlanfejlesztési project management szolgáltatást nyújtsunk. A GPM Kft. Csuhay Attila alapításával jött létre.

Társaságunk részt vesz az ingatlanok megvásárlásával és hasznosíthatóságával kapcsolatos stratégiai döntések meghozatalában és azok teljes körű lebonyolításában. Hozzáadott értékként kínáljuk helyismeretünket, kapcsolatrendszerünket és széles szakmai tapasztalatainkat, melyet 1990 óta kamatoztatunk az ingatlan szakmában. Az ingatlanok helyszínének kiválasztásában, a tervezés, a kivitelezés, a marketing és értékesítési feladatok megszervezésében az ingatlanszakma legismertebb szakértői segítenek.

about us

Tulajdonos bemutatása

Csuhay Attila

Csuhay Attila

Marketing és ipari managment szakon végzett az Ort magániskolában.

Kezdetben a lakossági bankszektorban dolgozott a Budapest Bank és ING Bankban, mint bankkártya termék manager, majd mint üzletfejlesztési projekt manager.

A jobline.hu -n mely mind a mai napig a vezető internetes állásközvetítő site Magyarországon - sikeres kialakítás és piaci bevezetése után tért át az ingatlanszektorra.

2000-ben már saját ingatlanfejlesztéseket vezetett, majd csatlakozott az akkori Biggeorge’s –hoz hogy kialakítsa és felépítse az Otthon Centrumot, mint ingatlanközvetítő franchise hálózatot.

Az Otthon Centrum dinamikus fejlődésének köszönhetően a hazai piac vezetőjévé vált és immáron 8 éve az Év Ingatlanforgalmazó cége Magyarországon.

A rendszer sikeres elindítása utána a belvárosi 5., 6. és 7. kerület - Otthon Centrum irodák tulajdonosa lett.

2004-ben Gerő Péterrel közösen megalapították a GPM tevékenységét, mely a kezdetektől nagyszámú és sikeres project teljeskörű lebonyolítását végezte és végzi folyamatosan ügyfelei megelégedettségére.

Innovatív tevékenységének elismeréseként 2006-ban a Master Card „Év Bankja” választás zsűri állandó tagja lett

Szolgáltatásaink


Aktuális munkáink

Copyright © 2016 - Minden jog fenntartva!